HVEM ER GLOSTRUP KULTURHUS?

Vi er en lille ny forening, hørende hjemme i Glostrup Kommune. Vi blev stiftet i 2015, med det formål at lave gode kulturelle oplevelser for borgerne i Glostrup og omegn.

Foreningen skal fremover stå for mange af de arrangementer, vi allerede kender: Koncerter, Kulturnat, BabyBio, SeniorBio og skolebio. Der er imidlertid mange muligheder, der endnu ikke er udnyttet. Det kunne fx være små teaterstykker, foredrag, comedy… og meget andet.

KONTAKT INFORMATION

The Billy Cross Band

I mere end 50 år har Billy Cross haft en legendarisk international karriere som både guitarist, producer, arrangør, sanger og sangskriver. Samarbejdet med Bob Dylan er velkendt. Gennem snart 40 år har amerikaneren sat sit stærke præg på dansk musik i forskellige konstellationer. Her stiller han om med sin kvartet: The Billy Cross Band. Når Billy Cross optræder live, er hans og bandets performance helt igennem professionel, og samtidig har de en spilleglæde, der smitter af helt ned til bagerste række. Det er 100 % og uforfalsket rock’n’roll med hånden på hjertet. 

KØB BILLET

Sonja Hald

Sonja Hald er ikke, som man måske kunne tro, en dame! Det er 5 vilde mænd. Sonja Hald blev sat i verden af forfatter og forsanger Jonas Dahl i 2012. Han havde som engelsksproget troubadour sunget i det meste af Europa, men fik lyst til at synge dansk. Derfor samlede han orkestret Sonja Hald, der ud over ham består af Simon Bekker (guitar), Ole Holmgaard (banjo og keys), Mikkel Christiansen (trommer) og Jakob Retz Johansen (bas). Vindskæve, finurlige tekster, med masser af ordspil. Dansksproget rock med referencer til både C.V. Jørgensen og Eik Skaløe.

KØB BILLET

Young Flowers - 50 års jubilæumsturné

Gruppen introducerede den progressive rockmusik i Danmark
helt tilbage i 1967. I anledning af jubilæet er de gamle drenge
samlet igen for en stund. Peer Frost og Peter Ingemann er fortsat
med, mens Søren Berlev fra Gasolin erstatter Ken Gudman, der
døde i 2003. Syret rock fra slutningen af de glade 1960’ere.

KØB BILLET

RubberBand - 110 % Beatles

RubberBands historie går helt tilbage til 1978, hvor de lagde ud
under navnet Billerne. Snart valgte bandet dog at tage navn efter
The Beatles' berømte album fra 1965, Rubber Soul. Siden 1979
har Rubber Band optrådt på tv og over hele landet spændende fra
festivaler med 30.000 tilskuere til mindre private fester.

KØB BILLET

Explore Smarty