HVEM ER GLOSTRUP KULTURHUS?

Vi er en lille ny forening, hørende hjemme i Glostrup Kommune. Vi blev stiftet i 2015, med det formål at lave gode kulturelle oplevelser for borgerne i Glostrup og omegn.

Foreningen skal fremover stå for mange af de arrangementer, vi allerede kender: Koncerter, Kulturnat, BabyBio, SeniorBio og skolebio. Der er imidlertid mange muligheder, der endnu ikke er udnyttet. Det kunne fx være små teaterstykker, foredrag, comedy… og meget andet.

KONTAKT INFORMATION

Gasoline

Oplevede du Gasoline til Glostrup Festival sidste år? Vi blev så begejstrede for deres koncert, at vi inviterede dem til en koncert i Bio.
Gasolin' - Danmarks største rockband - hyldede gennem 70'erne livet og kvinderne. Nu hylder kvinderne Gasolin...
I vil blive overraskede over, hvor høj oktan de brænder af. Så spænd rock-hjelmen, for der bliver virkelig trykket til den – de leverer den fedeste fest.

KØB BILLET

Henning Stærk

Siden 1965 har Henning Stærk gjort landevejene usikre med sine spidse læderstøvler, har hans karriere budt på så bemærkelsesværdige højdepunkter som en 2. plads i Danmarksmesterskabet i pigtrådsmusik i 1967, medlemskab i grupper som Spillemændene, Gnags og Hounddog Allstars, og en lang solokarriere som har resulteret i 3 platinplader, 4 guldplader, 1 grammy, 1 filmrolle ("Flyvende Farmor") og ikke mindst over 3000 koncerter, som har bragt ham vidt omkring, 
Glæd dig til en intens aften, hvor musikken krydres med historier og anekdoter fra den lange karriere.

KØB BILLET

Anne Dorte Michelsen med band & Billy Cross

En usædvanlig aften i Anne Dorte Michelsens univers - i selskab med nogle af Danmarks dygtigste  musikere.

Anne Dorte Michelsen er ubetinget én af Danmarks mest populære sangerinder og har skrevet nogle af de største danske hits gennem tiden!

Anne Dorte solo-gennembrud, det ikoniske "grønne album", "Mellem dig og mig" blev produceret af Billy Cross og indeholdt bl.a. hendes hit "Jeg har lagt mine våben for dig". Samarbejdet hvilede i 25 år, men blev vakt til live igen, da Billy Cross blev kaldt i studiet for at spille med på og producere Anne Dortes seneste album "De voksnes rækker". Nu tager de et stjernehold af musikere med sig på tur, og aftenen vil byde på nye numre fra albummet De voksnes rækker og en lang række kendte sange fra Cross og Michelsens parløb op gennem 80'erne: Jeg har lagt mine våben, En lykkelig familie, Ingen i verden, Magneter, Før eller siden og mange flere...

I Anne Dorte og Billys samarbejde - før som nu - står sangene og de historier og følelser, de formidler, i centrum. Billy Cross' baggrund i den amerikanske rock- og folk-tradition har givet ham helt særlige forudsætninger for at forstå og formidle Michelsens renfærdige og virkningsfulde tekster og kompositioner. Han leder orkesteret ind i en intens dialog med Michelsens sange, så hvert komma står klart, og sangenes betydning bæres ud til publikum, samtidig med at orkesteret folder musikken ud med temperament og overskud.

Band:
Anne Dorte Michelsen (vocal)
Billy Cross (guitar)
Dan Hemmer (keys)
Frederik Damsgaard (bas)
Rasmus Kihlberg (trommer)

KØB BILLET

Rasmus Lyberth

Rasmus Lyberth – den store stemme fra Grønland. Det er en betagende og helt enestående oplevelse at høre Rasmus Lyberth synge sine grønlandske sange.
Rasmus besidder en ganske speciel evne til at formidle de dramatiske, storslåede og kontrastfyldte
fortællinger, der både findes i Grønlands natur og menneskeskæbner. Med sin selvkomponerede
musik og sin fængslende stemme synger Rasmus om Grønlands natur, befolkningens vilkår og
hjemlandets udvikling, så det trodser alle sprogbarrierer og går lige i hjertet.

Med Kristoffer Jul Reenberg på keyboard vil de to skabe en helt speciel stemning i den smukke kirkesal.

Koncerten arrangeres i samarbejde med Glostrup Sogn.

KØB BILLET

Explore Smarty