HVEM ER GLOSTRUP KULTURHUS?

Vi er en lille ny forening, hørende hjemme i Glostrup Kommune. Vi blev stiftet i 2015, med det formål at lave gode kulturelle oplevelser for borgerne i Glostrup og omegn.

Foreningen skal fremover stå for mange af de arrangementer, vi allerede kender: Koncerter, Kulturnat, BabyBio, SeniorBio og skolebio. Der er imidlertid mange muligheder, der endnu ikke er udnyttet. Det kunne fx være små teaterstykker, foredrag, comedy… og meget andet.

KONTAKT INFORMATION

Anne Dorte Michelsen med band & Billy Cross

En usædvanlig aften i Anne Dorte Michelsens univers - i selskab med nogle af Danmarks dygtigste  musikere.

Anne Dorte Michelsen er ubetinget én af Danmarks mest populære sangerinder og har skrevet nogle af de største danske hits gennem tiden!

Anne Dorte solo-gennembrud, det ikoniske "grønne album", "Mellem dig og mig" blev produceret af Billy Cross og indeholdt bl.a. hendes hit "Jeg har lagt mine våben for dig". Samarbejdet hvilede i 25 år, men blev vakt til live igen, da Billy Cross blev kaldt i studiet for at spille med på og producere Anne Dortes seneste album "De voksnes rækker". Nu tager de et stjernehold af musikere med sig på tur, og aftenen vil byde på nye numre fra albummet De voksnes rækker og en lang række kendte sange fra Cross og Michelsens parløb op gennem 80'erne: Jeg har lagt mine våben, En lykkelig familie, Ingen i verden, Magneter, Før eller siden og mange flere...

I Anne Dorte og Billys samarbejde - før som nu - står sangene og de historier og følelser, de formidler, i centrum. Billy Cross' baggrund i den amerikanske rock- og folk-tradition har givet ham helt særlige forudsætninger for at forstå og formidle Michelsens renfærdige og virkningsfulde tekster og kompositioner. Han leder orkesteret ind i en intens dialog med Michelsens sange, så hvert komma står klart, og sangenes betydning bæres ud til publikum, samtidig med at orkesteret folder musikken ud med temperament og overskud.

Band:
Anne Dorte Michelsen (vocal)
Billy Cross (guitar)
Dan Hemmer (keys)
Frederik Damsgaard (bas)
Rasmus Kihlberg (trommer)

KØB BILLET

Rasmus Lyberth

Rasmus Lyberth – den store stemme fra Grønland. Det er en betagende og helt enestående oplevelse at høre Rasmus Lyberth synge sine grønlandske sange.
Rasmus besidder en ganske speciel evne til at formidle de dramatiske, storslåede og kontrastfyldte
fortællinger, der både findes i Grønlands natur og menneskeskæbner. Med sin selvkomponerede
musik og sin fængslende stemme synger Rasmus om Grønlands natur, befolkningens vilkår og
hjemlandets udvikling, så det trodser alle sprogbarrierer og går lige i hjertet.

Med Kristoffer Jul Reenberg på keyboard vil de to skabe en helt speciel stemning i den smukke kirkesal.

Koncerten arrangeres i samarbejde med Glostrup Sogn.

KØB BILLET

Juncker m/ band

Christian Juncker skriver og synger på dansk og har allerede været på den danske musikscene i mange år med sine sange, der spænder over pop, ballader, rock og protestsange. Juncker har noget på hjerte. Hans nyeste plade, der udkom i april i år, fik 5 stjerner i GAFFA.

KØB BILLET

Marie Carmen Koppel m/ band

I 2018 sang hun i Østervangkirken ved en uforglemmelig koncert. Denne gang indtager hun biografens store scene med sit band. Man kan glæde sig til en fantastisk aften med en af de helt store og inderlige stemmer, når det gælder soul, gospel og egne sange.

KØB BILLET

Midnight Blues & Chris Grey and the Bluespand

Midnight Blues med bl.a. Peter Domtorp og Carsten Olsen (den skaldede kok) er nærmest stamgæster i biografen. Her spiller de for første gang nogensinde akustisk. Chris Grey er måske for tiden Danmarks bedste blues- og funkband, der også rejser meget i Europa.

KØB BILLET

Bobo Moreno, Bo Stief & Ole Kock Hansen

I Østervangkirken. Bobo Moreno har med sin store stemme sunget meget i bigbands. Her synger han i mere intime former med bassisten Bo Stief (hans stedfar) og pianisten Ole Kock Hansen. Musikken spænder over jazz, pop og rhytm&blues. Fra Cole Porter til Beatles.

KØB BILLET

Dissing og Las synger Dylan Featuring Dan Hemmer

Rasmus og Jonas Dissing har ikke deres musikalitet fra fremmede. Samspillet med Las Nissen er også en mangeårig familieaffære. Ved denne koncert er de suppleret med Dan Hemmer på keyboard. En følsom og stærk rejse gennem nogle af Bob Dylans mange sange.

KØB BILLET

Niels Skousen / solo

En rejse i tiden

Siden Niels Skousen debuterede sammen med Peter Ingemann med Herfra, hvor vi står i 1971, har han været alsidig som sanger, guitarist, komponist, skuespiller og skribent. Alene på scenen tager han os med på en lang rejse med skarpe, sjove og melankolske sange.

KØB BILLET

Explore Smarty