HVEM ER GLOSTRUP KULTURHUS?

Vi er en lille ny forening, hørende hjemme i Glostrup Kommune. Vi blev stiftet i 2015, med det formål at lave gode kulturelle oplevelser for borgerne i Glostrup og omegn.

Foreningen skal fremover stå for mange af de arrangementer, vi allerede kender: Koncerter, Kulturnat, BabyBio, SeniorBio og skolebio. Der er imidlertid mange muligheder, der endnu ikke er udnyttet. Det kunne fx være små teaterstykker, foredrag, comedy… og meget andet.

KONTAKT INFORMATION

Gasoline

Oplevede du Gasoline til Glostrup Festival sidste år? Vi blev så begejstrede for deres koncert, at vi inviterede dem til en koncert i Bio.
Gasolin' - Danmarks største rockband - hyldede gennem 70'erne livet og kvinderne. Nu hylder kvinderne Gasolin...
I vil blive overraskede over, hvor høj oktan de brænder af. Så spænd rock-hjelmen, for der bliver virkelig trykket til den – de leverer den fedeste fest.

KØB BILLET

Henning Stærk

Siden 1965 har Henning Stærk gjort landevejene usikre med sine spidse læderstøvler, har hans karriere budt på så bemærkelsesværdige højdepunkter som en 2. plads i Danmarksmesterskabet i pigtrådsmusik i 1967, medlemskab i grupper som Spillemændene, Gnags og Hounddog Allstars, og en lang solokarriere som har resulteret i 3 platinplader, 4 guldplader, 1 grammy, 1 filmrolle ("Flyvende Farmor") og ikke mindst over 3000 koncerter, som har bragt ham vidt omkring, 
Glæd dig til en intens aften, hvor musikken krydres med historier og anekdoter fra den lange karriere.

KØB BILLET

Anne Dorte Michelsen med Billy Cross Band

Anne Dorte Michelsen bakket op af drømmebandet, der ud over Billy Cross består af svenskeren Rasmus Kielberg på trommer, Dan Hemmer på orgel og keys, samt Per Christian Frost på bas. Første gang holdet turnerede sammen, var i efteråret 2015 i direkte forlængelse af udgivelsen af albummet "De voksnes Rækker." Anne Dortes seneste soloalbum med egne sange, produceret af Billy Cross og indspillet af turneens musikere. Det er også i dette univers den nye turne tager sit afsæt, og herfra bevæger sig tilbage i tiden til de mange samarbejder mellem Cross og Michelsen.

KØB BILLET

Rasmus Lyberth

Rasmus Lyberth – den store stemme fra Grønland. Det er en betagende og helt enestående oplevelse at høre Rasmus Lyberth synge sine grønlandske sange.
Rasmus besidder en ganske speciel evne til at formidle de dramatiske, storslåede og kontrastfyldte
fortællinger, der både findes i Grønlands natur og menneskeskæbner. Med sin selvkomponerede
musik og sin fængslende stemme synger Rasmus om Grønlands natur, befolkningens vilkår og
hjemlandets udvikling, så det trodser alle sprogbarrierer og går lige i hjertet.

Med Kristoffer Jul Reenberg på keyboard vil de to skabe en helt speciel stemning i den smukke kirkesal.

Koncerten arrangeres i samarbejde med Glostrup Sogn.

KØB BILLET

Explore Smarty