Anne Dorte Michelsen med Billy Cross Band

Anne Dorte Michelsen bakket op af drømmebandet, der ud over Billy Cross består af svenskeren Rasmus Kielberg på trommer, Dan Hemmer på orgel og keys, samt Per Christian Frost på bas. Første gang holdet turnerede sammen, var i efteråret 2015 i direkte forlængelse af udgivelsen af albummet "De voksnes Rækker." Anne Dortes seneste soloalbum med egne sange, produceret af Billy Cross og indspillet af turneens musikere. Det er også i dette univers den nye turne tager sit afsæt, og herfra bevæger sig tilbage i tiden til de mange samarbejder mellem Cross og Michelsen.